Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ingyenes a parkolás Székesfehérváron az ünnepek alatt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. december 18.
Már december 18-án, hétfőtől, egészen 2018. január 1-ig, hétfőig díjmentes lesz a parkolás Székesfehérváron. Az ingyenes parkolásról mindenki értesül, aki parkolójegyet szeretne váltani, ebben az időszakban nem működnek majd a parkolóautomaták a városban. A történelmi belvárosba - ami kiemelt parkolási zóna - ezen időszak alatt is csak engedéllyel lehet behajtani!
Tovább...
 
Nyomtatóval nyomtatott nyomtató Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. december 18.
A diákok már birtokba is vették a Széchenyi István Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskola új 3d kreatív laboratóriumát. A most átadott helyiségben a jelenlegi ipari csúcstechnológiát ismerhetik meg a diákok, akik már olyan magas szinten alkalmazzák az új eszközöket, hogy 3d-s nyomtatót nyomtattak a 3d-s nyomtatóval.
Tovább...
 
Mitől szabad a csók? - Mindent a fagyöngyről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 18.
ImageRomantikus amerikai filmek ömlenek ki a TV-ből decemberbe fordulva. Karácsonyi csengettyűket rezegtetnek (hogy a szív is dobogjon tőlük bőszen, és a szemből is gördüljön a meghatottság könnye), piros-fehér-csillogó színkompozíciós dizájnban úsznak, és boldogságban is persze (kifejezetten a végén, hogy a megszokott happy end se maradjon el).
Tovább...
 
A karácsony egyik jelképe: a magyal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 18.
ImageSzenteste nemcsak az átnyújtott ajándék kap kiemelt figyelmet - a szereteten túl persze -, hanem a csomagolás is, amely a meglepetést rejti. A díszcsomagok, tasakok, névkártyák kedvelt motívuma a közönséges magyal, amely tűzpiros termésével és sötétzöld levelével tökéletes karácsonyi díszítő elem akár képeslapokon megjelenítve, akár a nappali asztalára kitéve egy téli kompozíciós tál részeként – és még kerti sövényként is gyönyörűen mutat. A magyal több országban is a karácsony egyik jelképe: tövises ágai Krisztus töviskoronáját szimbolizálják, a piros bogyók pedig Krisztus vérét.
Tovább...
 
Megjelent a kormányhivatal pályaválasztási kiadványa Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. december 18.
Image"Pályaválasztás előtt." - Ez a címe annak a tájékoztatónak, amit minden évben megjelentet a Fejér Megyei Kormányhivatal.
Tovább...
 
KARÁCSONYI JÓSZOLGÁLAT Nyomtatás E-mail
Írta: Mondicsné Debreceni Éva   
2017. december 17.
A Várkert Bazár munkatársai karácsony közeledtével ’Jószolgálat-napot’ tartottak a székesfehérvári Szent Imre Iskolaházban. A Jószolgálat-díj 2017-es évi családokért végzett szociális munka kategóriájában díjazott intézmény 14 pártfogoltja számára egy karácsonyfát és alá ajándékokat is hoztak a Várkert Bazár munkatársai.
Tovább...
 
Emléktáblát avattak Farkas Ferenc tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 15.
Felavatták Farkas Ferenc Kossuth-díjas zeneszerző, egykori igazgató emléktábláját a Hermann László Zeneiskola bejárati homlokzatán.
Tovább...
 
Finom és egészséges: Készíts diétás szaloncukrot, bejglit és mézeskalácsot! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 15.
ImageDiétás szaloncukor, bejgli, mézeskalács és mákos guba? Igen, létezik! Sőt, ebben a cikkben még a jól bejáratott recepteket is közzéteszem azok örömére, akik az ünnepek alatt sem szeretnék feladni diétájukat, ugyanakkor vágynak a hagyományos karácsonyi ízekre is.
Tovább...
 
Ne menj a boltba banánért!  Szakíts le egyet otthon a fáról! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 15.
ImageA banán az egyik legnépszerűbb déligyümölcs. Fogyaszthatjuk nyersen, sütve, turmixként, készíthetünk belőle arc- és hajpakolást, aszalhatjuk, kandírozhatjuk, és a kisbabáktól kezdve a testépítőkön át az agg-korúakig szinte mindenki szereti. Az ára viszont nem épp pénztárca-barát. Ezért jó ötlet beszerezni otthonra egy banánfát!
Tovább...
 
Adventi program családoknak a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. december 15.
ImageA családok számára szervez adventi programot december 17-én, vasárnap a Vörösmarty Színház. A vendégeket a teátrum kávézójába várják, ahol lesz mesejáték, kézműves foglalkozás, tánc, közös gyertyagyújtás, adománygyűjtés és nyereményjáték.
Tovább...
 
Karácsonyi koncert a bazilikában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 15.
ImageVasárnap este Karácsonyi koncert lesz a Szent István-székesegyházban. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, a Hermann László Vonószenekar, a Primavera Kórus és az Alba Regia Vegyeskar előadásában karácsonyi dallamok, valamint Vivaldi-, Händel- és Kodály-művek is felcsendülnek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11210 - 11220 / 20480